Έλεγχος για κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας σε εργαζόμενους και αιρετούς του δήμου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και της διαφύλαξης του προσωπικού του που λαμβάνει ο Δήμος Αμφιλοχίας.
- Το τεστ πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ενώ η συμμετοχή σε αυτό ήταν προαιρετική.
Στον προληπτικό έλεγχο υποβλήθηκαν υπάλληλοι που εργάζονται σε «κλειστές» υπηρεσίες, μόνιμοι, συμβασιούχοι, ωφελούμενοι του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. οι οποίοι τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο δήμο και αιρετοί.
Η διαδικασία είναι ανώδυνη και σύντομη ενώ σε περίπτωση που κάποιο δείγμα βρεθεί θετικό, ο ασθενής θα ενημερωθεί εντός των επόμενων ημερών με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό του από τον Ε.Ο.Δ.Υ.
Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: 74 Ειδικοί Φρουροί στη Δυτική Ελλάδα κατατάχτηκαν στο Σώμα
«ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ.: Μιλώντας για το Πραγματικό… στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου!
Αγρίνιο – Παλαιά Λαχαναγορά: Με συμμετοχή η εκδήλωση «Παιδί και οθόνη»