Μέσα σε ένα κλίμα απαισιοδοξίας με τον Δήμο Αμφιλοχίας από σήμερα να έχει μπει στο «κόκκινο» και με όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα όλο και αυξανόμενα κρούσματα στην περιοχή, το μωρό της πόλης επέστρεψε σπίτι νικώντας τον κορωνοϊό και δίνοντας την ελπίδα πως ο ιός μπορεί να ξεπεραστεί.
- Την Δευτέρα το βράδυ το μωρό διακομίστηκε στο Γ. Νοσοκομείο Άρτας με ήπιο πυρετό. Αμέσως έγινε rapid test το οποίο βγήκε θετικό και ακολούθησε μοριακός έλεγχος όπου επιβεβαιώθηκε το αποτέλεσμα.
Έπειτα μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου έμεινε τρεις ημέρες σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης.
Η κλινική του εικόνα ήταν πολύ καλή και δεν του χορηγήθηκε καθόλου φαρμακευτική αγωγή. Έτσι λοιπόν την Πέμπτη το βράδυ επέστρεψε σπίτι με ασθενοφόρο και χαίρει άκρας υγείας.
Οι γονείς του βρέφους είναι ιδιαίτερα ανακουφισμένοι ενώ και η μητέρα του μωρού είναι θετική στον κορωνοϊό αλλά ασυμπτωματική.
karvasaras.gr







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Λεμπέσης: «Η Σία Κοσιώνη είναι σε συνθήκη ανάρρωσης, ξεκούρασης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο»
Γλυφάδα: Η δολοφονία της μητέρας του το 2014, η αποφυλάκιση το 2018 και το νέο έγκλημα με θύμα τον πατέρα του
Τρίκαλα – «Βιολάντα»: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο, 5 νεκρές εργαζόμενες