Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Άρτας.
Αυτοκίνητο Ι.Χ.Ε. ΤΟΥΟΤΑ Υaris με κατεύθυνση προς Άρτα, εξετράπη αριστερά της πορείας του μετά τη διασταύρωση Σαρδινίων και αφού προσέκρουσε σε ευκαλύπτους σταμάτησε στο πάρκιν που βρίσκετε στο σημείο, λίγα μέτρα πριν πέσει στη θάλασσα.


Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η 24χρονη οδηγός του οχήματος κάτοικος Δήμου Αμφιλοχίας η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Αγρινίου έχοντας τις αισθήσεις και φέροντας με την πρώτη εικόνα επιφανειακά τραύματα.
e-maistros.gr







Σχετικά Άρθρα
Εμμανουήλ Μακρής: «Έφυγε» σε ηλικία 60 ετών και πενθούν άπαντες στο Τρίκορφο Ναυπακτίας
Ο Καιρός (14/04): Έντονη συννεφιά την Τρίτη του Πάσχα στο Αγρίνιο, έως 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Λάμπρος Νικάκης: Πέθανε αιφνίδια σε ηλικία 62 ετών – Η Κατούνα και ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας πενθούν