Μια ακόμη δραστηριότητα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην Αναληψη με την Γιορτή Πίτας και ώρα έναρξης 11:00 πμ.
- Παραδοσιακές πίτες σε δέκα διαφορετικές γεύσεις, βραστό, ψητά και άλλες τοπικές λιχουδιές με την συνοδεία ζωντανής Δημοτικής Μουσικής θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της Αναλήψεως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.
Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στα μονοπάτια του χωριού και να το γνωρίσουν ενώ οι μικροί φίλοι θα ασχοληθούν με τις αθλοπαιδιές.
«Η Ανάληψη είναι ένας τόπος μαγικός και χρειάζεται την προβολή και την ανάδειξη και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η δραστηριότητα» αυτή αναφέρει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλογου «Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας».
Σχετικά Άρθρα
«MasterChef 2025»: Οι Πρεβεζάνοι Μαρία Ζώγα και Αλέξανδρος Διαμάντης στους «16»!
Τζόκερ: Τυχερός από την Αμφιλοχία κέρδισε 100.000 ευρώ!
«Ο Τιμωρός»: Μία δολοφονία, ένα ημερολόγιο και μια αποκάλυψη – Περιλήψεις επεισοδίων (17-19/03)