Η Αναστασία Σδρούλια του Κωνσταντίνου άφησε την τελευταία της πνοή – Απέραντη θλίψη στο Ευηνοχώρι Ι.Π. Μεσολογγίου για την απώλεια της 65χρονης.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 21 Απριλίου 2026 και ώρα 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ευηνοχωρίου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Να σημειωθεί πως η σορός βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 17:00 και τη συνόδευσαν για το τελευταίο «αντίο» τα αδέλφια Ηλίας & Γεωργία Σδρούλια, Κωνσταντίνα Σιώζιου, τα ανίψια Ευάγγελος – Κωνσταντίνος – Μαρία, Ευαγγελία – Κωνσταντίνος – Άννα – Πέτρος, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Ιωάννης Ζαχόπουλος: «Έφυγε» στα 66 του ο πατέρας δύο παιδιών, πενθούν στο Μεσολόγγι
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Εκατοντάδες πιστοί στην Αγρυπνία για την Εορτή του Αγίου Παΐσίου
Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.: Πολύωρη διακοπή ρεύματος στο Αγρίνιο τη 10η Ιουλίου
Νέο τροχαίο στο Αγρίνιο: Οδηγός ενός Ι.Χ. πήρε… σβάρνα την πόρτα άλλου οχήματος