Ο Αναστάσιος Αντωνίου του Βασίλειου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών και στη Σπολάιτα Αγρινίου πενθούν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σπολάιτας Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία λίγο νωρίτερα και θα τη συνοδεύουν για το τελευταίο «αντίο» τα τέκνα, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Ο Αγρινιώτης Σάκης Γρίβας: «Καλώς πήγε το περιπολικό την κα. Βανδή αλλά το δικό μου το παιδί γιατί δε το συνόδευσαν;»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Εγκαινιάζοντας το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίξαμε ξανά έναν διάλογο με τον χρόνο»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Νέα ζωή για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου που παραδώσαμε αποκαταστημένο στην κοινωνία»
Αγρίνιο: Δύο εστίες πυρκαγιάς στο Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας