Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας έγιναν γνωστές οι αναβολές δύο αγώνων, λόγω πένθους μιας και ο άτυχος 27χρονος έπαιζε σε ομάδες του Νομού
Όχι μόνο η Αμφιλοχία αλλά ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία είναι σοκαρισμένη μετά την πρόωρη απώλεια του νεαρού Ποδοσφαιριστή ο οποίος κατέληξε με το Ι.Χ. στη θάλασσα και ανασύρθηκε τις μεσημεριανές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου νεκρός.
Κατά συνέπεια το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί ήταν η αναβολή των παιχνιδιών του Νέου Αμφίλοχου και του Αρώματος Βαρετάδας.
Πιο συγκεκριμένα το Άρωμα Βαρετάδας – Θύελλα Παραβόλας και το Δόξα Καινούργιου – Νέος Αμφίλοχος.
Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Σταρακά: «Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και μικρή προβολή»







Σχετικά Άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Μεσολόγγι
Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. – Σπήλιος Λιβανός: «Για το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ., η μικροπολιτική σκοπιμότητα υπερισχύει της αλήθειας»
Αγρίνιο: Live η 5η Τακτική και η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου