Ο Ανδρέας Παπαχρήστος του Ιωάννη άφησε την τελευταία του πνοή – Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αγρινίου το τελευταίο «αντίο» στον 70χρονο.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Μεγάλη Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026 και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από 13:30 και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» η σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: ΕΛ.ΑΣ.: Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνέλαβαν άνδρα για ναρκωτικά και επίθεση σε βάρος τους
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα