Ο Ανδρέας Παπανδρέου «αναστήθηκε» μέσω της τεχνολογίας και… αναφέρθηκε σε Ανδρουλάκη, ΠΑ.ΣΟ.Κ. και… Δευτέρα Παρουσία!
Η «αναβίωση» του Ανδρέα Παπανδρέου μέσω τεχνητής νοημοσύνης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης και του αντίκτυπου που έχει η νέα τεχνολογία στη δημόσια σφαίρα και την πολιτική επικοινωνία.
Το βίντεο, που τον εμφανίζει να σχολιάζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και να κάνει χιούμορ με αναφορές στη «Δευτέρα Παρουσία», εκμεταλλεύεται τόσο τη νοσταλγία όσο και τη σατιρική διάθεση των χρηστών του διαδικτύου….
@aipoliticsgr Ανδρεας Παπανδρέου ΑΙ – Ο Ανδρουλάκης και η …Δευτέρα Παρουσία Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και πολύ χιούμορ πως θα σχολίαζε ο Ανδρέας Παπανδρέου τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη #andreaspapandreou #papandreou #pasok #androulakis #aipoliticsgr #aipolitics #AI #aivideos #foru #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – aipoliticsgr
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ανδρέας Παπανδρέου εξακολουθεί να συμβολίζει μια ολόκληρη εποχή στην ελληνική πολιτική ζωή και να προκαλεί συναισθηματικές αντιδράσεις, θετικές ή αρνητικές.
Διαβάστε επίσης: 1950 στο Αγρίνιο: Όταν ο «Θείος από την Αμερική» έφτανε με το… αεροπλάνο!
Πηγή: Ανδρέας Παπανδρέου: «Με Ανδρουλάκη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ούτε τη Δευτέρα Παρουσία στην εξουσία»
Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Παπαστρατοπούλου – Χριστοδούλου: Το Μεσολόγγι πενθεί για την απώλεια της 50χρονης
Ενέα Μιχάι: Ένας πρώην Παναιτωλικός «εκατομμυριούχος» στο MLS με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ!
Μίλτος Ζαμπάρας: Ο Αιτωλοακαρνάνας Βουλευτής στο Ο.Α.Κ.Α. για τη συναυλία του ΛΕΞ!