Ο Άγγελος Τσιγγάρας άρχισε από τις Υποδομές του Παναιτωλικού, συνέχισε στη Φίτεσε και τώρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μπενεβέντο!
Η Μπενεβέντο προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του κέντρου της με την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού μέσου Άγγελου Τσιγγάρα.
Ο 25χρονος Ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2028.
Ο Τσιγγάρας, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη Φιτέσε (27 συμμετοχές – 1 ασίστ), αποτελεί έναν παίκτη με εμπειρία και σταθερότητα στον χώρο του κέντρου.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε επί πέντε χρόνια, καταγράφοντας 129 εμφανίσεις με την ομάδα του Αγρινίου.
Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να προσφέρει βάθος και ποιότητα στον άξονα της Μπενεβέντο, η οποία στοχεύει στην άνοδο από τη Serie C.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Ξεκίνημα με τον Ατρόμητο Αθηνών εντός έδρας!







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ημερίδα από την ΕΛ.Φ.Ε.Α. με επίκεντρο τις νέες ψηφιακές υποχρεώσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών
«Αιτωλοακαρνανία: Μακρινή και μόνη!», αναφέρει η Νομαρχιακή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την περιοδεία κυβερνητικού επιτελείου
Ο Θανάσης Τζίμας από το Αγρίνιο: «Με το Κ.Κ.Ε. προχωράμε μπροστά στον δρόμο της ανατροπής»