Ο Άγγελος Τσιγγάρας άρχισε από τις Υποδομές του Παναιτωλικού, συνέχισε στη Φίτεσε και τώρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μπενεβέντο!
Η Μπενεβέντο προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του κέντρου της με την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού μέσου Άγγελου Τσιγγάρα.
Ο 25χρονος Ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2028.
Ο Τσιγγάρας, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη Φιτέσε (27 συμμετοχές – 1 ασίστ), αποτελεί έναν παίκτη με εμπειρία και σταθερότητα στον χώρο του κέντρου.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε επί πέντε χρόνια, καταγράφοντας 129 εμφανίσεις με την ομάδα του Αγρινίου.
Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να προσφέρει βάθος και ποιότητα στον άξονα της Μπενεβέντο, η οποία στοχεύει στην άνοδο από τη Serie C.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Ξεκίνημα με τον Ατρόμητο Αθηνών εντός έδρας!







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: «Υπάρχει διάθεση ανανέωσης με τον Γιάννη Αναστασίου», λέει ο Πάρης Τσελεπίδης
Stoiximan SL1 Play Outs – Ζεράρ Σαραγόσα: «Η μπάλα είναι έτσι, παρ’ όλο που δουλέψαμε πάρα πολύ»
Super League – Παναιτωλικός: Δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο φινάλε των Πρωταθλημάτων για τα Τμήματα Υποδομών