Ανησυχίες

Άμα την έχεις την ανησυχία μέσα σου… θα την υποφέρεις μια, θα την υποφέρεις δύο… κάποια στιγμή θα την βγάλεις κι έξω σου.

Υποφέρουν λέει… Υποφέρουν στις Βρυξέλλες, γιατί ο Ερντογάν έχει γεμίσει τις φυλακές.

Μη νομίσετε… Αν τους «καθάριζε» κιόλας, μια διαμαρτυρία θα την στέλνανε. Βλέπεις οι Ευρωπαίοι δεν είναι τόσο ανάλγητοι, όσο τους φαντάζεται η εγγύς αριστερά.

Διαβάζουν παράλληλα κι αυτά που είπε η Ντόρα σε μια συνέντευξή της στα «Νέα» πρόσφατα, ότι το πρόβλημα που έχει η Τουρκία με τη χώρα μας είναι ευρωτουρκική υπόθεση και «κρατούν τους δρόμους του διαλόγου ανοιχτούς». Γιατί η Τουρκία τον διάλογο των προκλήσεων και τον επιδιώκει και τον επιχειρεί.

Ένας διάλογος δεν είναι κι αυτός;

Πάντως στον τελευταίο διάλογο που έγινε με τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απ΄όπου και η φωτογραφία της ανάρτησης τα προβλήματα τα οποία συζητήθηκαν λέει «ήταν ο κορωνοϊός, η οικονομική ανάκαμψη και τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής του Δεκεμβρίου». Ειδικότερα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν έκανε λόγο για «καλή ανταλλαγή (απόψεων) με τον Τούρκο πρόεδρο».

«Ανταλλάξαμε (απόψεις) για την κατάσταση με την Covid 19, την οικονομική ανάκαμψη και την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου 2020», σημείωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr