Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στις κλινικές Covid-19 των δύο Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας.
- Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα στην κλινική Covid-19 βρίσκονται 12 νοσούντες, ενώ στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου ο αριθμός ανεβαίνει στους 17.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εικόνα για τον μέσο όρο της ηλικίας των 29 συνολικά θετικών από κορωνοϊό συμπολιτών μας, παρά μόνο το γεγονός ότι το 90% αυτών δεν έχει εμβολιαστεί.
Να σημειωθεί, ότι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν λειτούργησε ποτέ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι non Covid.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)







Σχετικά Άρθρα
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης από την Πάτρα: «Η νέα Κ.Α.Π. κρίνει το μέλλον όλης της Ελληνικής Περιφέρειας»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Πάνω από 13,5 εκατομμύρια ευρώ στην Τοπική Οικονομία και την Καινοτομία»
Δήμος Αγρινίου: Live η 8η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου