Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου, η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού των παιδιών άνω των 12 ετών.
- Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών (12 με 17 ετών) γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.
Επιπλέον, το ραντεβού του παιδιού μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.
Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
Συνεπώς, από σήμερα εμβολιάζονται όλοι οι πολίτες άνω των 12 ετών.
dikaiologitika.gr







Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα