Στον ΑΝΤ1 και το «Rouk Zouk» το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Μαρτίου 2026 η Χρύσα από την Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας είχε διάλογο με τη Ζέτα για το που ακριβώς είναι!
Η Αιτωλοακαρνανία είχε για ακόμη μία φορά την τιμητική της στο νέο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Rouk Zouk», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2026.
Για πέμπτη και τελευταία φορά, η ομάδα «Αλλά εμείς…» επέστρεψε στο παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη νέα ομάδα «Κάπτεν Team».
Ανάμεσα στις πέντε παίκτριες που έκαναν την εμφάνισή τους, ξεχώρισε η αρχηγός της ομάδας, Χρύσα, η οποία αποκαλύφθηκε ό,τι είναι μάλιστα… συμπατριώτισσα της Ζέτας Μακρουπούλια, με ρίζες από Αιτωλοακαρνανία!
Η νεαρή σπουδάστρια, που ασχολείται με τη Διοίκηση και την Οικονομία στον Τομέα της Ναυτιλίας, θα ήθελε τα επόμενα χρόνια να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα παραδέχτηκε πως θα ήθελε να γνωρίσει τον τραγουδιστή Γιώργο Κακοσαίο, επειδή «είναι κούκλος».
«Πολύ ωραία φωνή, αλλά είναι κούκλος» πρόσθεσε με χιούμορ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Χρύσα αναφέρθηκε και στην καταγωγή της, εξηγώντας πως προέρχεται από την Κομπωτή, ένα μικρό χωριό κοντά στο… Αγρίνιο αν και το συγκεκριμένο χωριό επάγεται στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Όπως ανέφερε στη Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται κοντά στον Μύτικα και τον Αστακό.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 03:54:
Διαβάστε επίσης: ΑΝΤ1 – «Rouk Zouk»: Ο Chef Δημήτρης έπαψε να… φοβάται την Αγρινιώτισσα πεθερά του!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Star Channel: Η Άση Μπήλιου και το «Stars System» από τη νέα σεζόν σε καθημερινή βάση!
Open Beyond – «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος»: Ο Τάσος Δούσης στη θέση της Μεσολογγίτισσας Μαρίας Μπακοδήμου
Ο Καιρός (07/08): Ηλιοφάνεια και συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία