Η Ανθή Ευθυμίου του Χρήστου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 69 ετών και στην Παντάνασσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου πενθούν.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2026 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Παντάνασσας.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα από τις 15:30 και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» τα αδέλφια, τα ανίψια, ο εγγονός, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (15/03): Ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αθανασία Ράπτη – Ζάρα: Απέραντη θλίψη στο Αγρίνιο για την απώλεια της 46χρονης μητέρας 3 παιδιών
Καστράκι Αγρινίου – Ευθύμιος Γρίβας: «Μέσα στην ημέρα το νερό θα έχει φθάσει σε κάθε σπίτι του χωριού»
Δ.Α.Ο.Ε.: Και στο Αγρίνιο επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης