Ξημερώματα Τετάρτης, 01:15 σε καφέ-μπαρ της πόλης του Αγρινίου, στην Οδό Τσικνιά, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από φωτιά που εκδηλώθηκε στο εσωτερικό μέρος του καταστήματος.
- Άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβασή του αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ωστόσο, οι ζημιές είναι μεγάλες ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική εξαιτίας των πυκνών καπνών.
Να σημειωθεί, πως υπό το φόβο της αναζωπύρωσης οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρέμειναν στο σημείο για αρκετές ακόμα ώρες.
Η προανάκριση για τα αίτια του συγκεκριμένου συμβάντος ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)







Σχετικά Άρθρα
Παναγιώτης Στεργίου: Η «Νέα Εποχή» επιζητεί και επιδιώκει να πάει μπροστά το Ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό
Μεγάλη Παρασκευή 2026 στο Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι στους κεντρικούς δρόμους για καφέ και ψώνια