Απίστευτη καταγγελία από πολίτη του Αγρινίου στον Antenna Star 103.5 για το Π.Γ.Ν.Π. (Ηχητικό)

Μία επώνυμη καταγγελία έλαβε χώρα χθες, το πρωί στον Ρ/Σ Antenna Star 103.5 και στην ενημερωτική εκπομπή του Φώτη Μπερίκου «Στον ορίζοντα των γεγονότων» από τον κ. Χρήστο για τα όσα είδε και έζησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών κατά την προχθεσινή ημέρα που είχε προγραμματισμένο ραντεβού. 

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στην είσοδο του Νοσοκομείου έχοντας μαζί του έναν συνοδό καθώς ο ίδιος εξομολογήθηκε πως έχει τυφλότητα στο 100% και ήταν αδύνατο να πάει μόνος του έως εκεί.

Φτάνοντας στην είσοδο έμεινε έκπληκτος τόσο ο ίδιος, όσο και ο φίλος του μιας και δεν τους ζητήθηκε από κανέναν υπεύθυνο το παραμικρό χαρτί που να βεβαιώνει πως διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως εκτός από το εμβόλιο και με τις δύο δόσεις fizer που έκανε από το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποιηθεί κάθε εβδομάδα Rapid Tests.

Μαζί με τον συνοδό του υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι όλων των ηλικιών που έμπαιναν και έβγαιναν όποια στιγμή ήθελαν.

Στη συνέχεια και ενώ βρισκόταν έξω από το Τμήμα Αμφιβληστροειδούς, το οποίο είναι δίπλα στο Τμήμα της Ορθοπεδικής ήταν αρκετοί άνθρωποι που ήθελαν να εξεταστούν και οι αποστάσεις δεν υπήρχαν. Ο ένας είναι κυριολεκτικά επάνω στον άλλον. Κανένα μέτρο προστασίας. 

Μάλιστα, λίγο πριν φτάσει στο συγκεκριμένο τμήμα διαπίστωσε μέσω του συνοδού του να υπάρχουν κουβάδες σε διαφορετικά σημεία των διαδρόμων για να μαζεύουν τα νερά που στάνε από την οροφή του κτιρίου αλλά και σύριγγες να είναι πεταμένες δεξιά και αριστερά.

Φανερά οργισμένος και στεναχωρημένος για τα όσα έζησε ανέφερε ζωντανά στον Ρ/Σ Antenna Star 103.5 πως δε πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάει ξανά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών δηλώντας παράλληλα πως είναι υποχρεωμένος έχοντας ή μη να μεταβεί σε κάποιον ιδιώτη γιατρό.

Κάλεσε τον ίδιον τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. αλλά και τον Διοικητή του Νοσοκομείου να πάρουν θέση και να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα διαδραματίζονται εκεί τόσο κατά την είσοδο αλλά και στον εσωτερικό χώρο των εξωτερικών ιατρείων.

Επίσης, όπως ο ίδιος ανέφερε κάλεσε και το Υπουργείο Υγείας κάνοντας επίσημη καταγγελία ενώ λίγο μετά το τέλος της τηλεφωνικής του καταγγελίας στον ραδιοφωνικό σταθμό θα έστελνε ένα email και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακούστε, τα όσα αναφέρει ο κ. Χρήστος στον Antenna Star 103.5:

Ο ίδιος ο κ. Χρήστος χαρακτήρισε άσχημη την εμπειρία που έζησε σε ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας, για την οποία έχει στείλει σχετικό email με βίντεο και φωτογραφικό υλικό στα γραφεία του ομίλου μας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν από λίγο οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) με το γραφείο του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. η κ. Αθανασοπούλου μας είπε χαρακτηριστικά πως έχει γνώση της συγκεκριμένης καταγγελίας, δεν έχει ενημερωθεί ο κ. Καρβέλης, όταν θα μάθει θα επικοινωνήσει μαζί μας θέλοντας να τοποθετηθεί χαρακτηριστικά.  Τέλος, μας αποκάλυψε πως στη διάθεσή τους είναι και το οπτικοακουστκό υλικό μαζί με την καταγγελία και αναμένεται να ερευνηθεί.