Αποχώρησε η Χρ. Σταρακά από τη σύσκεψη για τις υπερωρίες στο Δ. Αγρινίου

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο γραφείο του Δημάρχου Αγρινίου η σύσκεψη που είχε ζητήσει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, «Αγρίνιο Μπορείς», κ Χριστίνα Σταρακά, για τις απλήρωτες υπερωρίες των εργαζομένων στον Δήμο Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Σταρακά από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι στη συνάντηση δεν συμμετέχουν εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου, αφού αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό αποχώρησε από τη συνάντηση υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει κανένα νόημα μία κουβέντα ερήμην των ανθρώπων που ενδιαφέρονται άμεσα για το γεγονός.

Να θυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι η συγκεκριμένη συζήτηση προκλήθηκε με τα από την παρακάτω δήλωση της κ. Σταρακά:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νόμου Αιτωλοακαρνανίας, με έγγραφό του, γνωστοποίησε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ζητάει από τις Οικονομικές Υπηρεσίες να προβούν σε μια σειρά ενεργειών μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τις απλήρωτες υπερωρίες.

Επειδή το θέμα αυτό είναι σημαντικό και ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους τα τελευταία δυο χρόνια, ζητάμε να προγραμματίσετε άμεσα μια συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας και εκπρόσωπος του Συλλόγου εργαζομένων, για να συζητηθεί το θέμα και να δοθεί λύση στο πρόβλημα».


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr