Απόψε στο Αγρίνιο και τη Μουσική Σκηνή «Ανδρομέδα» ο Γιάννης Διονυσίου

Ο Γιάννης Διονυσίου, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς, θα είναι μαζί μας απόψε Πέμπτη, 24 Μαρτίου.

  • O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Ένα επιπλέον στοιχείο που τον κάνει επίσης ξεχωριστό είναι η μεγάλη έκταση της φωνής του, που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με άνεση σε όλο το φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού.

Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών καλλιτεχνών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

Στην «Ανδρομέδα» θα παρουσιάσει αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο προσωπικό του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα και υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί.

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του, χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές παραστάσεις.

Θα το διαπιστώσετε σύντομα στην «Ανδρομέδα»

Μαζί με τον Γιάννη οι:
Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι
Fausto Sierakowski: σαξοφωνο
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Κιθάρα

Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Ώρα Έναρξης: 22:00

Εισιτήριο: Προπώληση 10€

Είσοδος: 12

Προπώληση Εισιτηρίων:

Ανδρομέδα, Γ. Ρίτσου 16
@Τρυποκάρυδος Coffee-Bar

Πεζόδρομος Ηλία Ηλιού 9

Τ: 2641049539

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας!

Τηλέφωνα κρατήσεων:2641058830, 6984060047

Τηρούνται τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα