Ο Δήμος Αμφιλοχίας σας προσκαλεί σε μια συναυλία με την πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Κανά, η οποία υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστη!
- Απόψε το βράδυ στις 21:00, υποδεχόμαστε στο Λιμάνι Αμφιλοχίας την ερμηνεύτρια κομματιών που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλους μας!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μαζί με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, τον Χρυσόστομο Καραντωνίου (κιθάρα, ενορχήστρωση), τον Γιώργο Πάχη (μπουζούκι), τον Εύρο Βοσκαρίδη (βιολί), τον Κωνσταντίνο Σηφάκη (κοντραμπάσο) και τον Βαγγέλη Τσιμπλάκη (τύμπανα), έρχεται για να μας ταξιδέψει μουσικά με τραγούδια και μελωδίες από το ανεξάντλητο ρεπερτόριό της!
Είσοδος ελεύθερη.







Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ενόχληση του Αιτωλικιώτη στη διπλή ερώτηση για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και την Πολιτική
Γεγονότα που σημειώθηκαν σαν σήμερα (24/04)
Εορτολόγιο: 24 Απριλίου τιμάται από την Εκκλησία η Οσία Ελισάβετ η Θαυματουργή