Στην Άρτα όλοι προσεύχονται καθώς ένας 16χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στα Γιάννενα -στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο- και δίνει «μάχη» για τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega Channel, θεράποντες ιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του 16χρονου, για να το μεταφέρουν στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Το παιδί είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο ενώ έχει τραύματα στο κεφάλι που έχουν προκληθεί από καραμπίνα.
Η καραμπίνα φαίνεται πως ανήκει στον πατέρα του 16χρονου, και ο άνδρας μάλιστα συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη και στην συνέχεια με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
Οι γονείς του νεαρού αναφέραν στις Αρχές πως πήρε την καραμπίνα χωρίς να το αντιληφθούν και ότι βγήκε έξω στην αυλή με τις παντόφλες.
Εκεί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των γονιών, γλίστρησε και το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και εξετάζουν όλα τα σενάρια για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Διαβάστε επίσης: Αμφιλοχία: Στη 2η θέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες για το 2025!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο