Η Ναυπάκτια Ασημίνα Χατζηανδρέου που γνωρίσαμε στο «Survivor» ήρθε στο Αγρίνιο και μαζί της ήταν και ο Χρήστος Δάντης!
Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα για επαγγελματικούς λόγους ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Survivor».
Το ζευγάρι επισκέφθηκε τη φημισμένη Ψαροταβέρνα «Τράτα», όπου τους υποδέχθηκε θερμά ο ιδιοκτήτης, Γρηγόρης Πολύζος.
Σε χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα, απόλαυσαν φρέσκα ψάρια και εκλεκτούς ψαρομεζέδες.
Τον Χρήστο Δάντη και τον Γρηγόρη Πολύζο συνδέει μακροχρόνια φιλία, που ξεκίνησε από την εποχή που ο κος. Πολύζος διατηρούσε ψαροταβέρνα στην Καισαριανή.
Η παρουσία του αγαπημένου καλλιτέχνη και της συντρόφου του δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους θαμώνες να τους υποδέχονται με χαμόγελα και θετικά σχόλια.
Διαβάστε επίσης: «VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι φιλοξενούμενοι του «Buona Mattina» μπαίνουν στο στόχαστρο απατεώνων!
Πηγή: Ασημίνα Χατζηανδρέου: Από το «Survivor» στο… Αγρίνιο η Ναυπάκτια, μαζί της ο Χρήστος Δάντης!







Σχετικά Άρθρα
Ο Χρήστος Τσιμπούκης στο Star Channel: «Ο κατηγορούμενος αισθάνεται συγκλονισμένος και σοκαρισμένος από το συμβάν»
SL1 – Παναιτωλικός: Ο Ντένις Πόλιτικ έχει υψηλές απαιτήσεις και δύσκολα θα έρθει στο Αγρίνιο
Κώστας Αλεξανδρής: Ο 50χρονος από το Λιθοβούνι Αγρινίου άφησε πίσω του ένα παιδί, μια μάνα και τον αδερφό του