Στο Νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα ένας Αγρινιώτης με τη Νόσο των Δυτών, ύστερα από κατάδυση στο Βαλτί Αστακού.
Πιο αναλυτικά:
Χθες (25/02) το βράδυ ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλατυγιαλίου από το Συντονιστικό Κέντρο Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας ότι χρήζει άμεσης βοήθειας άτομο με συμπτώματα παράλυσης, μετά από χρήση καταδυτικής συσκευής στην περιοχή «Βαλτί» Αιτωλοακαρνανίας.
Ο 50χρονος ασθενής, από το Αγρίνιο, μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου, ενώ πρόκειται να διακομιστεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου του Λιμεναρχείου Ι.Π. Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ο καταδυτικός εξοπλισμός.
Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι – Μπάμπης Κούτσικος: Άλλα 2 οχήματα στο σημείο της δολοφονίας το μοιραίο βράδυ
Πηγή: Αστακός: Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε Αγρινιώτης με τη Νόσο των Δυτών







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Καντερές: «Έφυγε» ο συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής, πενθούν στο Αγρίνιο
Ανείπωτη τραγωδία στη Λούτσα: Έχασε τη ζωή του ακαριαία ο 24χρονος με καταγωγή από τη Μακρυνεία
Ο Καιρός (01/12): Συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία