Ο Αθανάσιος Κασίτσας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Αγρίνιο, από συγγενικό πρόσωπο και το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 10:00 θα πουν το τελευταίο «αντίο».
Σε λιγότερο από έναν χρόνο η ίδια οικογένεια βιώνει μια νέα τραγωδία, ήταν Νοέμβριος του 2024 όταν ο αδερφός του, Κώστας Κασίτσας, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και εξέπνευσε οκτώ ημέρες αργότερα στην Εντατική της Άρτας.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλυβίων Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 09:30 και θα τη συνοδεύσουν η σύζυγος, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: 28η Οκτωβρίου – Αγρίνιο: Στις 11 η Μαθητική Παρέλαση, το διήμερο πρόγραμμα Εορτασμού
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ψήφισμα για την απώλεια της Μαρίας Μπίμπα
Αικατερίνη Χαμάλη: Η Κατούνα πενθεί για τον θάνατο της 42χρονης μητέρας
Ρίζα Ναυπακτίας: Φωτιά σε χωράφι έκαψε μέρος αποθήκης, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής