Αθανάσιος Σταμάτης: Το Αγρίνιο πενθεί για τον θάνατο του συνταξιούχου εμπόρου

Ο Αθανάσιος Σταμάτης του Ανδρέα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών και το Αγρίνιο πενθεί στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατό του.

Ο Αθανάσιος Σταμάτης υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στον χώρο του εμπορίου αλλά και στην καρδιά όσων τον γνώρισαν.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση και βαριά ατμόσφαιρα σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Η Εξόδιος Ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2025, στις 17:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 16:30, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η οικογένειά του —η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, καθώς και οι λοιποί συγγενείς— καλούνται να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους, ενώ ολόκληρη η πόλη αποτίει φόρο τιμής σε έναν αξιοσέβαστο επαγγελματία και συμπολίτη.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Υποδοχή της Δεξιάς Χείρας του Ιερομάρτυρος Χαράλαμπους στην Αγία Τριάδα