Συστατικά
250 γρ. βούτυρο, soft
150 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
Για το σερβίρισμα, προαιρετικά
κακάο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια ή με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα σπάμε σε κομμάτια με τα χέρια μας, και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Με ένα κουτάλι ή σκουπ παγωτού μεταφέρουμε σε μπαλάκια το μείγμα πάνω στο ταψί.
Μεταφέρουμε το ταψί στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Αφαιρούμε το ταψί από την κατάψυξη και σερβίρουμε προαιρετικά με κακάο.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
«MasterChef 2025»: Οι Πρεβεζάνοι Μαρία Ζώγα και Αλέξανδρος Διαμάντης στους «16»!
Τζόκερ: Τυχερός από την Αμφιλοχία κέρδισε 100.000 ευρώ!
«Ο Τιμωρός»: Μία δολοφονία, ένα ημερολόγιο και μια αποκάλυψη – Περιλήψεις επεισοδίων (17-19/03)