Συστατικά
250 γρ. βούτυρο, soft
150 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
Για το σερβίρισμα, προαιρετικά
κακάο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια ή με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα σπάμε σε κομμάτια με τα χέρια μας, και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Με ένα κουτάλι ή σκουπ παγωτού μεταφέρουμε σε μπαλάκια το μείγμα πάνω στο ταψί.
Μεταφέρουμε το ταψί στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Αφαιρούμε το ταψί από την κατάψυξη και σερβίρουμε προαιρετικά με κακάο.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
«Το Δίχτυ»: Και ο Μεσολογγίτης Γιάννης Τσιμιτσέλης στη σειρά του αείμνηστου Μανούσου Μανουσάκη!
Χριστίνα Σάλτη: «Κυριακή Τορουνίδου πάντα θα ζεις μέσα από εμάς», αναφέρει η Αγρινιώτισσα για τη μητέρα της
Star Channel: Το «GNTM» κάνει πρεμιέρα με την Πατρινιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου