Συστατικά
250 γρ. βούτυρο, soft
150 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
Για το σερβίρισμα, προαιρετικά
κακάο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια ή με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα σπάμε σε κομμάτια με τα χέρια μας, και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Με ένα κουτάλι ή σκουπ παγωτού μεταφέρουμε σε μπαλάκια το μείγμα πάνω στο ταψί.
Μεταφέρουμε το ταψί στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Αφαιρούμε το ταψί από την κατάψυξη και σερβίρουμε προαιρετικά με κακάο.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!
Ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος: «Μεγάλη Πέμπτη Η αγάπη Του δε μιλά – σταυρώνεται»
Σάκης Ρουβάς: Τιμά το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης βάφοντας τα πασχαλινά αυγά με φυσικά υλικά