Συστατικά
250 γρ. βούτυρο, soft
150 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
Για το σερβίρισμα, προαιρετικά
κακάο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια ή με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα σπάμε σε κομμάτια με τα χέρια μας, και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Με ένα κουτάλι ή σκουπ παγωτού μεταφέρουμε σε μπαλάκια το μείγμα πάνω στο ταψί.
Μεταφέρουμε το ταψί στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Αφαιρούμε το ταψί από την κατάψυξη και σερβίρουμε προαιρετικά με κακάο.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)