Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Άλλοι τρεις Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη

Άλλοι τρεις Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη

Ανακοινώθηκαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, Νίκο Γκρίζη άλλοι τρεις Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά:

Αλέκος Τασούλας

Ο Αλέκος Τασούλας διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια επιχείρηση καθαρισμού στο Αγρίνιο, άνθρωπος της αγοράς. Συμπαρατάσσεται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια έτσι ώστε ο Δήμος μας να αλλάξει πλεύση και μαζί να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!
Αλέκο, καλώς ήρθες!

 

Γιάννης Λιάγκας

Ο Γιάννης Λιάγκας είναι πατέρας δύο τέκνων, ελεύθερος επαγγελματίας, συνδιοκτήτης οικογενειακής επιχείρησης, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και επιθυμία του είναι να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!
Γιάννη, καλώς ήρθες!

Γιάννης Σταμπέλος

Ο Γιάννης Σταμπέλος είναι πατέρας τριών τέκνων, απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Λογιστικής, Δάσκαλος θεάτρου και ηθοποιός. Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Παραδοσιακό καλλιτεχνικό εργαστήρι Αγρινίου” όπου διδάσκει θέατρο σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους. Επίσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου, με ενεργή συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, αλλά και εκτός συνόρων του νομού και τώρα συμπορεύεται στον κοινό αγώνα, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας.
Γιάννη, καλώς ήρθες!