Είναι «αυτοσχεδιασμός» ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Αγρινίου;

Τελικά, αρχίζουμε σιγά-σιγά να αντιλαμβανόμαστε, τι ακριβώς είναι αυτό που γίνεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με τα εμβόλια που «δεν φτάνουν».

  • Δεν είναι ότι δεν φτάνουν. Είναι που μάλλον «περισσεύουν», αφού πρέπει να είναι αρκετοί οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, οι οποίοι, αν και δήλωσαν ότι θα εμβολιαστούν, τελικά αποφάσισαν να μην εμφανιστούν στο καθορισμένο ραντεβού τους.  Για να μην περισσέψουν λοιπόν, κάποιοι προσπάθησαν «αυτοσχεδιάζοντας», να γεμίσουν τα κενά που παρουσιάστηκαν με «μπάλωμα» τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και μάλιστα όχι όλα.

Η παραπάνω σκέψη είναι μία προσωπική εκτίμηση του ζητήματος και θεωρούμε, ότι πρέπει κάποιος υπεύθυνα να βγει και να απαντήσει: Τελικά τα εμβόλια «περίσσεψαν» και μπήκαν «σφήνα» ανάμεσα στους προγραμματισμένους εμβολιασμούς των εργαζομένων του Νοσοκομείου και στους υπερήλικες τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου ή δεν φτάνουν, γιατί το υπουργείο, ή η 6η Υ.Π.Ε. ή κάποιος άλλος τέλος πάντων, άλλαξε το σχεδιασμό μόνο για το Νοσοκομείο Αγρινίου και αποφάσισε παράλληλα με τους υπερήλικες να εμβολιάσει και «κάποια» από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι, σε όλη την Ελλάδα εμβολιάστηκαν πρώτα οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας και αμέσως μετά πήραν σειρά οι υπερήλικες και οι ευπαθείς ομάδες. Αυτό με τους ιδιώτες γιατρούς, μόνο για την περιοχή μας το ακούσαμε.

Ελπίζουμε ότι μέσα στη μέρα θα απαντηθούν τα ερωτήματα που θέτουμε. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι, ότι τέτοιου είδους «αυτοσχεδιασμοί» κάθε άλλο παρά την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος των εμβολιασμών υπηρετούν.

Κάτι μου λέει ότι θα μάθουμε και θα ακούσουμε πολλά μέσα στη σημερινή μέρα, μια μέρα που στο νοσοκομείο Αγρινίου φτάνουν άλλες 50 δόσεις εμβολίου και ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των εμβολίων στις 625 δόσεις.

Για την ώρα αυτά…

Και αναμένουμε να ακούσουμε την αλήθεια!


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr