Σε ό,τι αφορά το «Black Out» στο Αγρίνιο που αναστάτωσε άπαντες την 4η Σεπτεμβρίου να σημειωθεί πως στο Καστράκι κάηκε μετασχηματιστής και στη Ραΐνα έπεσε καλώδιο.
Στο Καστράκι, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, κάηκε μετασχηματιστής του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., με αποτέλεσμα να προκληθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή.
Ταυτόχρονα, στη Ραΐνα έπεσε καλώδιο, προκαλώντας και εκεί διακοπή στην ηλεκτροδότηση, ενώ διακοπή ρεύματος καταγράφηκε και στη Σκουτεσιάδα.
Συνεργεία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. αναμένεται να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την επαναφορά της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που επηρεάστηκαν.
Διαβάστε επίσης: Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου: Τιμά και Πανηγυρίζει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Αγνοείται η 15χρονη Παναγιώτα και η οικογένειά της κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι
Stoiximan SL1 – Καλαμάτα: «Παράδειγμα Αθλητικού Πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας η φιλοξενία του Παναιτωλικού»
Πάτρα: Ένα δίχρονο κοριτσάκι απεγκλώβισαν Αστυνομικοί και Πυροσβέστες που κλειδώθηκε σε Ι.Χ.