Στο Μπλόκο του Αγγελοκάστρου το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν πορεία 100 περίπου αυτοκινητιστές από Αγρίνιο και Αμφιλοχία θέλοντας να σταθούν στο πλευρό των Αγροτών.
Οι Αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας από την περιοχή του Αγρινίου και της Ι.Π. Μεσολογγίου συνεχίζουν να βρίσκονται στο μπλόκο του Αγγελοκάστρου, ενώ ήδη στο πλευρό τους στέκονται Φορείς, κοινωνικές ομάδες και επαγγελματικοί κλάδοι, εκδίδοντας δελτία τύπου για να δείξουν την συμπαράστασή τους στο αγώνα των αγροτών.
Την ίδια στιγμή, ο κλάδος των ταξί του Αγρινίου και της Αμφιλοχίας, μετά τους Μελισσοκόμους του νομού που πήγαν στο μπλόκο, έδειξαν την υποστήριξή τους στον αγώνα των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων της περιοχής και μετέβησαν με αυτοκινητοπορεία στο Αγγελόκαστρο, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους Αγροτοκτηνοτρόφους.
Στο μπλόκο του Αγγελοκάστρου, δυναμικό παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Συνεταιρισμός – Κοινοπραξία Ραδιοταξί Αγρινίου, καθώς και ο Συνεταιρισμός Ταξί Αμφιλοχίας, με τους εκπροσώπους Απόστολο Ζαρκανίτη (Συνεταιρισμός Αγρινίου), Αναστάσιο Μαλαβέτα (Κοινοπραξία Ταξί Αγρινίου), Αλέξανδρο Μπάδα (Ράδιο Ταξί Αγρινίου), Στάθη Σμύρη (Συνεταιρισμός Αμφιλοχίας), καθώς και τον Αντιπρόεδρο της ΣΥΝ.ΠΕ. Αγρινίου, Χρήστο Δανιά.








Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στο Δοκίμι Αγρινίου, διασωληνώθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός του δίκυκλου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μάικ Κόκκαλης: Ανείπωτη θλίψη σε Ναύπακτο και Ευρυτανία για τον χαμό του 39χρονου, οι διαδοχικές απώλειες
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Οδηγός Ι.Χ. προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης
Ο Καιρός (30/01): Ασθενείς βροχοπτώσεις στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία