Τη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό που είχαν ληφθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για τους χώρους εστίασης και διασκέδασης ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης το απόγευμα της Πέμπτης.
- Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας, από τις 30 Ιανουαρίου, η εστίαση βγαίνει από το mute, αφού θα επιτρέπεται ξανά η μουσική.
Παράλληλα, απελευθερώνεται το ωράριο λειτουργίας των συγκεκριμένων μαγαζιών, τα οποία κλείνουν τα μεσάνυχτα εδώ και μερικές εβδομάδες. Ωστόσο η διασκέδαση παραμένει μόνο για καθιστούς.
Παράλληλα, όπως είπε τα μέτρα για τα γήπεδα παραμένουν.
Παράλληλα, επανέλαβε πως δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού έως τις 7/2, αφού πολλοί εμβολιασμοί αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Δείτε ολόκληρη την ενημέρωση από τον κ. Πλεύρη:
in.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (17/02): Βροχές και καταιγίδες στο Αγρίνιο, έως 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Θύρα 6: Στο Γήπεδο του Παναιτωλικού με αναμμένους πυρσούς για την απώλεια του 38χρονου Βάιου Μουτόπουλου
Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση κοριτσάκι 2,5 ετών που έπεσε σε σιντριβάνι, συγκλονίζει ο άνδρας που της έκανε ΚΑΡΠΑ