Μέσα στη βροχή έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη» χιλιάδες Έλληνες στη Μελβούρνη, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
- Όπως αναφέρει το neoskosmos.com, μπορεί οι περισσότεροι σπάνια πια να πηγαίνουν στην εκκλησία αλλά το Πάσχα είναι κάτι το ιδιαίτερο για τους ομογενείς.
Λόγω της βροχής στις περισσότερες εκκλησίες η Ανάσταση έγινε μέσα στους ναούς και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.
Έξω από τις εκκλησίες όμως περίμεναν καρτερικά οι ομογενείς να πάρουν το Άγιο Φως, να ακούσουν και να ψάλλουν το Χριστός Ανέστη.
«Έμειναν επί ώρα έξω από τις εκκλησίες ενώ έβρεχε»
«Λόγω της βροχής δεν περιμέναμε κόσμο. Κι όμως προσήλθαν πολλές χιλιάδες. Αυτό είναι εντυπωσιακό αλλά το εντυπωσιακότερο είναι ότι έμειναν επί ώρα έξω από τις εκκλησίες ενώ έβρεχε» είπε στο «Νέο Κόσμο» αστυνομικός που βρέθηκε σε υπηρεσία σε εκκλησία των ανατολικών προαστίων.








Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι – Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο: Διεκόπη για τις 16/11 η Δίκη του Αγρινιώτη Ιερέα με το «Κοινόβιο»
Χρήστος Κανιώτης: Στη Λεπενού Αγρινίου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 51χρονο πατέρα μιας κόρης
Φραγκόσκαλα Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για φωτιά