Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Χιλιαδού λίγο μετά τις 6 το πρωί της 10ης Ιανουαρίου, στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου – Ιτέας.
Όπως, αναφέρει το nafpaktianews.gr Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα ο οδηγός του Ι.Χ. να εγκλωβιστεί στο όχημα του.
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσει τον οδηγό ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Ναυπάκτου σε Νοσοκομείο της Πάτρας.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.
Διαβάστε επίσης: Π.Δ.Ε.: 13/1 η παρουσίαση της O.X.E. «Διαδρομή Φύσης & Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας»







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Ανήλικοι συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι για φθορές σε Σχολείο, ενήλικοι στη Ναύπακτο για ηχορύπανση
Φαράγγι Νήσσας: Στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκλόνισε με τα λεγόμενά του ο πατέρας του 39χρονου Ορειβάτη
Δήμος Ναυπακτίας: Ενισχύεται με έξι νέα οχήματα και μηχανήματα