Χιόνισε στο Παναιτωλικό Όρος λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στο σημείο χρειάζονται αλυσίδες ενώ εκχιονιστικό της Περιφέρειας βρίσκεται εκεί
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξημέρωσε η Αιτωλοακαρνανία μετά τη βραδινή κακοκαιρία με καταιγίδες και ανέμους σε μεγάλο μέρος της.
Κατά τα λοιπά, στο Αγρίνιο και τις περιοχές που είχαν πολύ βροχή δεν υπήρξαν ζημιές ενώ τα συνεργεία του Δήμου από το πρωί ήταν σε ετοιμότητα στα Κλεισορρεύματα όπου είχε μεγάλο ύψος βροχής.
Κάποιες διακοπές ρεύματος υπήρξαν στη διάρκεια της νύχτας, με χαρακτηριστικό ένα στιγμιαία black out στο Παναιτώλιο.
Διαβάστε επίσης: AGROWN 2024: Πρακτικά και Απολογισμός







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Όχημα έπιασε φωτιά στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Κόμβου Παναιτωλίου
Βαγγέλης Λιόλιος: Στο ίδιο κελί με τον Αγρινιώτη Γιατρό της υπόθεσης Μαζωνάκη ο Πατρινός πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ.
Αγρίνιο – 28η Οκτωβρίου: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων την παραμονή της Επετείου στην Πλατεία Δημάδη