Χοιρινά κεφτεδάκια με φασολάκια

Συστατικά

Για τα κεφτεδάκια

  • 500 γρ. κιμά χοιρινό
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αβγό, μεσαίο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 400 ml σπορέλαιο

Για τη σάλτσα

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 500 γρ. φασολάκια, στρογγυλά
  • 50 γρ. κρασί κόκκινο
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 400 γρ. νερό
  • 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα

  • δυόσμο
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • φέτα