Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά κομμάτια 2 εκ. και απλώνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρουμε στην κατσαρόλα και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Αφαιρούμε σε ένα πιάτο και το αφήνουμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε την κατσαρόλα, την ξανά βάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το τζίντζερ ψιλοκομμένο, το αλεύρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, βάζουμε το χοιρινό, σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τον πελτέ ντομάτας, νερό και ανακατεύουμε.
Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε κομμάτια, τον κουρκουμά, κύμινο, κόλιανδρο, το δεντρολίβανο και καλύπτουμε με το καπάκι. Σιγοβράζουμε για 2 με 2 ½ ώρες.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι, δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)