Νεότερη Ενημέρωση:
- Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης, 7 Ιουνίου 2023 σε Ακτή της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Antenna-Star.gr πρόκειται για έναν μεσήλικα άνδρα από τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, του οποίου την εξαφάνιση δήλωσε πριν από λίγη ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Α.Δ. Ακαρνανίας, ο αδερφός του.
Σορός άνδρα εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στην Ακτή στις Δάφνες στην Πάτρα, γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των Αρχών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο που έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Η σορός ανήκει σε άνδρα και φέρει ρούχα.
Στο σημείο βρίσκονται Αστυνομία, Λιμενικό και Ε.Κ.Α.Β., ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση της σορού τόσο σε Αχαΐα όσο και σε Αιτωλοακαρνανία.
Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι – Κυριακή των Βαΐων: Επετειακός αγώνας 500 και 400 μέτρων με τυφέκιο
Αγρίνιο: Σε εξέλιξη το σημαντικό έργο της εγκατάστασης νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου Led
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Αγώνας στο βοηθητικό του Δ.Α.Κ. για καλό σκοπό