Χοτ ντογκ με κοτόπουλο

Υλικά

 6 μερίδες
  1. 2 στήθη κοτόπουλο
  2. 200 γρ κασέρι τριμμένο
  3. 1 ξερό κρεμμύδι
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. 1 κ.σ. πελτε
  6. 250 ml τομάτα κονκασε
  7. 200 γρ μανιτάρια
  8. 1 φύλλο δάφνης
  9. 1/2 κ.γ. κανελα
  10. 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο
  11. 100 ml κόκκινο ξηρό κρασί
  12. 150 ml ζωμο κοτόπουλο (ή νερό)
  13. Αλάτι
  14. Πιπέρι
  15. Ελαιόλαδο
  16. Βούτυρο για το αλοιμα των ψωμιων
  17. 6 ψωμάκια χοτ ντογκ

Εκτέλεση

  1. Στο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο καλά και απκ τις δύο πλευρές και αφαιρέσουμε από την κατσαρόλα

  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε και μετά από 1 λεπτό και το σκόρδο, τον πελτε

  3. Ξανά βάζουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρασί. Αφήνουμε 2 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε την τομάτα κονκασε.

  4. Προσθέτουμε τα καρυκεύματα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 40 περίπου λεπτά

  5. Στο μεταξύ αλοιφουμε με βούτυρο τα ψωμάκια από πάνω και προθερμενουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς

  6. Όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο με ένα πιρούνι το κάνουμε κομμάτια και γεμίζουμε τα ψωμάκια με αυτό και το τυρι

  7. Ψήνουμε στο φούρνο μεχρι να ροδίσουν τα ψωμάκια

    cookpad.com