Η Χρ. Μπαλάσκα στον Antenna Star: «Ο Άνθρωπος του Θεού» ξανά στον Δημοτικό Κινηματογράφο (Ηχητικό)

Στην εκπληκτικά μεγάλη προσέλευση του κοινού της περιοχής μας στην 14ήμερη προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» στον Κινηματογράφο «Ελληνίς» αναφέρθηκε η Υπεύθυνη των Δημοτικών Κινηματογράφων του Δήμου Αγρινίου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα, καλεσμένη του Antenna Star 103.5 και της εκπομπής «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

  • Η κ. Μπαλάσκα είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε δεύτερη εβδομάδα προβολής μιας ταινίας στον Δημοτικό Κινηματογράφο και χαρακτήρισε συγκλονιστική την προσέλευση του κοινού της περιοχής μας στις προβολές της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία έκοψε πάνω από 4.000 εισητήρια.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματιστεί μια νέα προβολή της ταινίας στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» με την έναρξη της Χειμερινής σεζόν, μετά από την επίμονη ζήτηση του κόσμου ο οποίος δεν κατάφερε να παρακαλουθήσει την ταινία, παρά την παράταση της προβολής της.

Η κ. Μπαλάσκα επίσης αναφέρθηκε στις ταινίες που θα συνεχίσουν και θα κλείσουν το πρόγραμμα της Θερινής σεζόν, ενώ σε σχετική ερώτηση μίλησε για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Μια Μπομπίνα Αναμνήσεις», σε σκηνοθεσία του συμπολίτη μας Χρήστου Μαγκλίνη, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειτε για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ξεδιπλώνει την πορεία της έβδομης τέχνης στο Αγρίνιο, μέσα από τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις ανθρώπων που με διαφορετικό τρόπο διατήρησαν «ζωντανό» το κινηματογραφικό φως στην πόλη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Χριστίνας Μπαλάσκα στον Antenna Star 103.5: