Η Χρ. Σταρακά στον Antenna Star: «Σπουδαία γυναίκα η Φώφη Γεννηματά» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Σταρακά με αφορμή τον θάνατο της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

  • «Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε γιατί αυτή η σπουδαία γυναίκα ήταν μέχρι την τελευταία ώρα στην πρώτη γραμμή της μάχης για έναν καλύτερο κόσμο. Η Φώφη σε μια εποχή που κανείς δεν μιλούσε με κανέναν, φώτισε με το χαμόγελό της τον χώρο και κάτω από τον πολιτικό της ίσκιο όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Τα αυτονόητα του σήμερα απλά δεν υπήρχαν τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σταρακά και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Αν το ΚΙΝ.ΑΛ. υπάρχει, αν μπορεί να σχεδιάζει μια ανοιχτή, συμμετοχική διαδικασία και να αισιοδοξεί, το χρωστά στη Φώφη που «δεν έκανε ποτέ πίσω» όπως ήταν και ο τίτλος του μουσικού κομματιού που συνοδεύει από το 2017 τις εισόδους της στις συγκεντρώσεις. Μάλλον όχι τυχαίο ότι το συγκρότημα, στο οποίο ανήκει το κομμάτι λέγεται «two steps from hell», δηλαδή «δυο βήματα από την κόλαση», εκεί όπου ήταν ο χώρος όταν ανέλαβε η Φώφη».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της κ. Σταρακά στον Antenna Star 103.5: