Χρ. Ζαρκαβέλης στον Antenna Star 103.5: «Ικανοποίηση για τις συνθήκες ανοίγματος των σχολείων» (Ηχητικό)

Για όλες τις ενέργειες και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής που σκοπό έχουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά το άνοιγμα των σχολείων μίλησε σήμερα στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης.

  • Εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το επίπεδο καθαριότητας στα σχολεία και ευχαρίστησε τις σχολικές καθαρίστριες.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ζαρκαβέλης απηύθυνε έκκληση προς την τοπική αστυνομία για συνεργασία με στόχο την διατήρηση της ασφάλειας των Παπαστρατείων εκπαιδευτηρίων.

Τέλος, ο κ. Ζαρκαβέλης αναφέρθηκε και στη δημιουργία του αθλητικού δημοτικού κέντρου τονίζοντας ότι η προσωπική άθληση των δημοτών επιτρέπεται με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Αθλητισμού λέγοντας ταυτόχρονα ότι χώρος που διατίθεται για την προσωπική εκγύμναση του καθενός είναι μόνο ο χώρος του δημοτικού σταδίου και όχι οι εξωτερικοί.