Η Χριστίνα Σούζη η αγαπημένη Μετεωρολόγος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με μια ανάρτηση στο Facebook αποκάλυψε πως κάηκε το σπίτι της.
Η είδηση για την καταστροφή του εξοχικού σπιτιού της Χριστίνας Σούζη στο Θυμάρι προκαλεί θλίψη, ειδικά καθώς πρόκειται για έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις και προσωπική ιστορία για την ίδια και την οικογένειά της.
Η Μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, εξέφρασε τη στεναχώρια της για την απώλεια, σημειώνοντας πως «μια ολόκληρη ζωή» πέρασε εκεί με την αδελφή της και τις οικογένειές τους.
Παρά τη δυσκολία της στιγμής, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους επικοινώνησαν μαζί της για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.
Η εικόνα που συνόδευε την ανάρτησή της αποτυπώνει την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά στην περιοχή.
Η πυρκαγιά στο Θυμάρι είναι μία από τις πολλές που πλήττουν διάφορες περιοχές της Ελλάδας κάθε καλοκαίρι, υπενθυμίζοντας πόσο ευάλωτα είναι τα σπίτια και οι αναμνήσεις μπροστά στη δύναμη της φύσης.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Παιδιά του Οργανισμού στην πίστα «Speed Kart Lepenou»
Πηγή: Χριστίνα Σούζη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη, το σπίτι μας κάηκε»
Σχετικά Άρθρα
Ο Αιτωλοακαρνάνας Σταύρος Μπαλάσκας: «Η Αστυνομία θα έπρεπε να αναζητήσει τα δικά της σφάλματα»
Κυριακή Γρίβα: Έγκυος η Αγρινιώτισσα όταν δολοφονήθηκε, το έμαθε μετά ο πατέρα της
Αγρίνιο: Συνελήφθη γιατί συνέχιζε να οδηγεί ενώ της είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα