Χριστίνα Σταρακά: «Προστατεύουμε το νερό, απέναντι σε σχέδια που το απειλούν»

«Προστατεύουμε το νερό, απέναντι σε σχέδια που το απειλούν» αναφέρει σε ανάρτησή της, η υποψήφια βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χριστίνα Σταρακά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νερού που τιμάται στις 22 Μαρτίου κάθε χρόνο.

  • Η κ. Σταρακά τονίζει ότι είναι υποχρέωση όλων μας να σεβαστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού, χαρακτηρίζοντας «φαραωνικά» και καταδικασμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα σχέδια της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Σταρακά:

Παγκόσμια ημέρα νερού σήμερα και επιμένουμε στην υποχρέωση όλων μας να σεβαστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα του και να προστατεύσουμε την ποιότητά του και την ποιότητα ζωής όλων μας, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Κόντρα σε όσους θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το ύψιστο αυτό κοινωνικό αγαθό αλλά και κόντρα σε νοοτροπίες, συμφέροντα και πολιτικές βαθιά υποκριτικές που «κόπτονται» εδώ και δεκαετίες ότι δήθεν ενδιαφέρονται για την βιωσιμότητα. Αναφέρομαι φυσικά στο περιβαλλοντοκτόνο σχέδιο της εκτροπής του Αχελώου που συνεχώς επιχειρείται να επανέλθει από το παράθυρο.

Είμαστε απέναντι σε εκείνους, όπως η απερχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και άνθρωποί της όπως ο κ. Αγοραστός, που θέλουν να επαναφέρουν φαραωνικά σχέδια καταδικασμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από την κοινή λογική και από την σύγχρονη αντίληψη για την βιωσιμότητα.

Με την σκέψη θα μείνουν και θα είμαστε πάντα εδώ να το διασφαλίσουμε.