Η Χριστίνα Σταρακά στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (Ηχητικό)

Όλα όσα είπε η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για τη λειτουργία του θεσμού, για τους εργαζομένους, για τα πολιτικά της σχέδια.

  • Με ήπια φρασεολογία, αλλά με απολύτως στοχευμένες επισημάνσεις, η κα. Χριστίνα Σταρακά μίλησε επί της ουσίας στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Φώτη Μπερίκο και στην εκπομπή «Στον Ορίζοντα των Γεγονότων», στον «Antenna Star Radio FM 103.5».

H επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου υπήρξε επικριτική ως προς τον τρόπο λειτουργίας του Σώματος, αλλά και του ιδίου του δημάρχου.

Η κριτικής της αφορούσε κυρίως στο ότι δεν υπάρχει στόχευση και παρέμβαση σε θέματα που ναι μεν δεν είναι της αμέσου αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου, στα οποία όμως δεν μπορεί ο Δήμος να μένει αμέτοχος.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην υποβάθμιση του θεσμού, καθώς, όπως η ίδια εξήγησε, τα θέματα της ημερησίας διατάξεως εξαντλούνται σε διαδικασίες τυπικού χαρακτήρα, δίδεται, δε, χρόνος κι έμφαση στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα, για τα οποία, όμως, δεν υπάρχει κατά κανόνα ενημέρωση ούτε, συνεπώς, η απαραίτητη προετοιμασία απ’ τις παρατάξεις.

Η κα. Σταρακά απάντησε, τέλος, σε ερωτήσεις σχετικές με την πολιτική της ταυτότητα και με το τι σκέφτεται για το πολιτικό της μέλλον.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη της κ. Σταρακά στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: