Ο Αιτωλοακαρνανάς Αστυνομικός, Χρήστος Μπαλάσκας, βιώνει πολύ δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του.
Ένας άξιος Αστυνομικός με περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας βιώνει εδώ και λίγα 24ωρα τον δικό του γολγοθά.
Ο Χρήστος Μπαλάσκας έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Εξόδιος Ακολουθία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2026 και ώρα 11:00 στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.
Την ίδια στιγμή, ο Αγρινιώτης Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Χρήστος Μαυραγάνης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Νεοχώρι: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για 29 Αστυνομικούς από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Δρυμώνας Θέρμου: Μεσημεριανή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για πυρκαγιά σε δασική έκταση
Μητροπολίτης Δαμασκηνός: Ρασοευχή νέας Μοναχής στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Θεοτόκου Παραβόλας
Τρίτη και 13 ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από Πρέσβειρα της Η.Π.Α. στην Ελλάδα!