Ο Χρήστος Νάστος του Αναστάσιου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών και το Αγρίνιο πενθεί για την απώλεια του συνταξιούχου μάγειρα.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και γνωστός, καθώς δούλεψε για χρόνια σε πολλά καταστήματα ενώ και ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο της εστίασης.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Νέο) Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 11:30, και θα τη συνοδεύσουν τα τέκνα, τα εγγόνια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί για το τελευταίο «αντίο».
Διαβάστε επίσης: Κώστας Αλεξανδρής: Δολοφονήθηκε ο 50χρονος Πρόεδρος Κοινότητας του Λιθοβουνίου Αγρινίου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Νικόλαος Σακαρέλλος: Silver Alert για την εξαφάνιση του 73χρονου, αγωνιούν στην Ορεινή Ναυπακτία
Ζήσιμος (Τζίμης) Λιβάνης: Απέραντη θλίψη στο Ξηρόμερο για τον 57χρονο πολύτεκνο πατέρα
Τροχαίο στη Ναύπακτο: «Κόλλησε το γκάζι; Ευτυχώς με φύλαξε ο Θεός να μη σκοτώσω άνθρωπο», είπε ο 75χρονος