Ο Χρήστος Ροκόφυλλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλ/νίας αναφέρθηκε για την απώλειά του
Πιο αναλυτικά:
«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας ύστερα από την απώλεια του ιστορικού της στελέχους Χρήστου Ροκόφυλλου εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας διακεκριμένος νομικός, διπλωμάτης, πρώην Βουλευτής του Νομού μας και Υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ήταν αναμφίβολα ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας υπηρετώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τις αρχές και τις αξίες του Κινήματος μας για πάρα πολλά χρόνια.
Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο όλοι εμείς τιμώντας την μνήμη του, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μακρυπίδης: «Η πορεία του Χρήστου Ροκόφυλλου παράδειγμα προς μίμηση»
Πηγή: Χρήστος Ροκόφυλλος: Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας για την απώλειά του







Σχετικά Άρθρα
Εθνική Ομάδα – Ο Αμφιλοχιώτης Γιώργος Μασούρας: «Κάθε αποτυχία ξεκινάει μια νέα προσπάθεια»
Εθνική Ομάδα: «Λευκή» ισοπαλία στη Βουδαπέστη, μετά την ήττα από την Παραγουάη
Στο Αγρίνιο το 1ο Αεροδρόμιο Πολιτικής Προστασίας στη Χώρα, ικανοποίηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας