Ο Χρήστος Βαλαβανίδης δεν είναι πλέον ανάμεσά μας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σπουδαίο ηθοποιό.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:
«Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σπουδαίο ηθοποιό Χρήστο Βαλαβανίδη, έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστή παρουσία και πολυετή προσφορά στο ελληνικό θέατρο.
Ο Χρήστος Βαλαβανίδης συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στην Παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη, αφήνοντας το ιδιαίτερο αποτύπωμά του στη σκηνή με το ταλέντο, την ευαισθησία και την αυθεντική του θεατρική δύναμη.
Με τη χαρακτηριστική φωνή, τη σεμνότητα και τη βαθιά αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής, υπήρξε ένας ηθοποιός που τίμησε το θέατρο και τους συναδέλφους του.
Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους αγαπημένους του».
Διαβάστε επίσης: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου: Διπλός ο λόγος ακύρωσης της Παράστασης «Οι Γείτονες από Πάνω»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κηποθέατρο Αγρινίου: Βραδιά… αποκαλύψεων από τη μορφή του χώρου, το πρόγραμμα ως και το νέο λογότυπο!
100 Χρόνια Παναιτωλικός: Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης τραγουδούν στην Πλατεία του Γηπέδου
Αγρίνιο – 3η Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών: Με 62 καλλιτέχνες και αφιέρωμα στον Αγρινιώτη Ανδρέα Γεωργιάδη