Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα του 2025 και όλοι μετρούν αντίστροφα καθώς στις 23 Δεκεμβρίου ο Αγρινιώτης Saske τραγουδά live στην Πλατεία Δημοκρατίας, μία ανατρεπτική επιλογή.
Το εορταστικό πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής Παπαναστασίου ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής, 7 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 19:00 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών έως τις 6 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν γύρω στις 100 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους όμως το μεγάλο event είναι η μεγάλη συναυλία κι αυτή διεξάγεται 2 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα με έναν καλλιτέχνη που θεωρείται από τους κορυφαίους ραπ της γενιάς του.
Και το σημαντικότερο όλων; είναι Αγρινιώτης και πιο συγκεκριμένα από τη Σπολάιτα!
Μία… γεύση από όσα μας περιμένουν σε μερικά βράδια…
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
Διαβάστε επίσης: Παγκρήτιος Σύλλογος Νομού Αιτωλοακαρνανίας: Με τον Νίκο Καρκάνη το θριαμβευτικό ξεφάντωμα στο Αγρίνιο!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Σταυρούλα Δημητρακοπούλου: Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της, Μιχάλη Κιτσινέλη, πενθούν στο Μεσολόγγι
Λόττο: Τυχερός από την Πάτρα θα λάβει 12 χιλιάδες ευρώ μέσα σε ένα έτος!
Δήμος Ξηρομέρου: Κλειστά Σχολεία και Παιδικοί Σταθμοί την Πέμπτη (27/11) λόγω της κακοκαιρίας