Η Χρυσούλα Τασολάμπρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην Αγρινιώτικη Χορωδία «Αγία Σκέπη» η οποία προ ημερών βρέθηκε στα Μετέωρα.
Πιο αναλυτικά:
Ο πρώτος και κατεξοχήν Φορέας εκπροσώπησης της γυναικείας Ψαλτικής Τέχνης στην Αιτωλοακαρνανία, η Αγρινιώτικη Βυζαντινή Χορωδία «Αγία Σκέπη» έψαλλε τη Δ’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας, τον μοναδικό στον κόσμο με τον Άμβωνα στο κέντρο του Ναού, υπό τη Χοραρχία της κας. Χρυσούλας Τασολάμπρου.
Επιπροσθέτως, η χορωδία κατόπιν ειδικών αδειών έκανε ηχογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις στην Ιερά Μονή Ρουσάνου.
Οι δράσεις της Αγρινιώτικης χορωδίας είναι από τη δράση «Psaltirion – Ψαλτήριον» και στο σύνολό τους τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αμφιλοχίας: «Αμβρακικός, Iστορίες ζωής» το τριήμερο 4, 5 και 6 Απριλίου
Πηγή: Χρυσούλα Τασολάμπρου: Η Αγρινιώτικη Χορωδία «Αγία Σκέπη» στα Μετέωρα







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: «Μαγικά Φίλτρα 2», από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
«Μουσικά Πρωινά»: Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ανοίγει την… αγκαλιά της στα Σχολεία!
Η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε για να ξεχωρίσει…»